Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlkokulu

Vizyon: Öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak * İlgi ve yetenekleri doğrultusunda, değişime ve gelişime açık, bilimsel düşünen teknolojiyi kullanabilen, kendisi ile barışık bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Bizler; Bütün öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda öğrenmelerini sağlamak, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlaklı, dürüst, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi vatandaşlar olmalarını amaçlamak, onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: İlçe çapında düzenlenen spor yarışmalarında Minikler futbol üçüncülüğümüz bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler: Futbol,Kros
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okuyan Şehir Manisa,Değerler Eğitimi,Sıfır Atık,Okul Sağlığı,Çocuğumu Seviyorum Anaokuluna Gönderiyorum,Manisaya Değer Katanlar,Manisanat,Dilimizin Zenginleştirlmesi

WEB - https://tirazlarhuseyingumusluio.meb.k12.tr

Adres - TIRAZLAR MAHALLESİ SARIGÖL/MANİSA

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - TIRAZLAR MAHALLESİ SARIGÖL/MANİSA

Ulaşım Belli günlerde servis olmakla beraber genellikle özel araçlar kullanılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 2 km dir.